Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів"
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів"
|
|
Creator |
Матиящук, Андрій Миколайович
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
У навчальній програмі дисципліни “Оптимізація виробничих процесів” передбачено вивчення теоретичних і практичних питань оптимізації типових технологій галузі, спрямованих на виявлення найкращих умов його проведення за обраним критерієм якості під час дослідження самого технологічного процесу. У ході вивчення дисципліни особлива увага приділяється основним чисельним методам оптимізації, застосуванню основних задач технологічних процесів і апаратурного оформлення ділянки технологічної схеми випуску готової продукції харчової і переробної промисловості, методів математичного моделювання та автоматизованим математичним пакетам вирішення інженерних задач, які використовуються у методах дослідження умов проведення технологічних процесів з метою пошуку їх оптимальних варіантів.
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3448/1/NMK_Optimiz_Fish.pdf
Матиящук, Андрій Миколайович (2010) Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3448/
|
|