Запис Детальніше

НМК дисципліни "Психологія"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК дисципліни "Психологія"
 
Creator Омельченко, Л.М.
 
Subject 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ОКР "Бакалавр"
 
Description НМК дисципліни "Психологія" для студентів спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Уміщено робочу навчальну програму, зміст лекційних та практичних занять, завдання для самостійної роботи при підготовці до практичних, рекомендовану літературу до курсу
 
Date 2010-11-15
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2800/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%9F%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F.pdf
Омельченко, Л.М. (2010) НМК дисципліни "Психологія". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2800/