НМК дисципліни "Психологія"
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
НМК дисципліни "Психологія"
|
|
| Creator |
Омельченко, Л.М.
|
|
| Subject |
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ОКР "Бакалавр" |
|
| Description |
НМК дисципліни "Психологія" для студентів спеціальності "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Уміщено робочу навчальну програму, зміст лекційних та практичних занять, завдання для самостійної роботи при підготовці до практичних, рекомендовану літературу до курсу
|
|
| Date |
2010-11-15
|
|
| Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2800/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%9F%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F.pdf
Омельченко, Л.М. (2010) НМК дисципліни "Психологія". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2800/
|
|