Запис Детальніше

ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ
 
Creator Козловська, Г.В.
 
Subject 8.11010101 Ветеринарна медицина
619 Ветеринарна медицина
Методичні матеріали
 
Description Викладено методику санітарно-гігієнічного контролю виробництва харчових продуктів, методики бактеріологічного дослідження питної води, повітря, ґрунту, м’яса і м’ясних продуктів, молока, риби та інших продуктів. Рекомендовані методичною радою факультету ветеринарної медицини НУБІПУ.
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2942/1/%D0%A5%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%BC%D1%96%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%96%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F.pdf
Козловська, Г.В. (2010) ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2942/