ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ
|
|
Creator |
Козловська, Г.В.
|
|
Subject |
8.11010101 Ветеринарна медицина
619 Ветеринарна медицина Методичні матеріали |
|
Description |
Викладено методику санітарно-гігієнічного контролю виробництва харчових продуктів, методики бактеріологічного дослідження питної води, повітря, ґрунту, м’яса і м’ясних продуктів, молока, риби та інших продуктів. Рекомендовані методичною радою факультету ветеринарної медицини НУБІПУ.
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2942/1/%D0%A5%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%BC%D1%96%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B1%D1%96%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%8F.pdf
Козловська, Г.В. (2010) ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ. [Навчальний матеріал] |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2942/
|
|