Запис Детальніше

„Культивування і вирощування плідників циклових риб в штучній аквасистемі по типу біотопу оз. Таньганьїка на базі навчальної лабораторії декоративної аквакультури ”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title „Культивування і вирощування плідників циклових риб в штучній аквасистемі по типу біотопу оз. Таньганьїка на базі навчальної лабораторії декоративної аквакультури ”
 
Creator Бідюк , Денис Олександрович
 
Subject 0902 Рибне господарство та аквакультура (Водні біоресурси)
8.09020101 Водні біоресурси
Декоративна аквакультура
Виробнича спеціалізація
 
Description Цихлові−найбільш колоритні представники сімейства не-Ostariophysan серед прісноводних риб у всьому світі. Вони переважно поширені в Африці і Південній Америці. В одній тільки Африці налічується мінімум 1600 різновидів. Вражаюча кількість є в Центральній Америці − від Панами до Мексиканської частини Північної Америки (120). Для Азії не властиві цихліди, за виключенням чотирьох видів в Йорданській долині, одного − в Ірані та трьох в Індії та Шрі-Ланці, три види на Кубі. Європа, Австралія, Антарктика та Північна Америка не мають природних цихлід, навіть якби умови навколишнього середовища були придатними, як наприклад, у Флориді, Мексиці, Японії та Північній Австралії, де рідкісні види цихлід стали екзотичними.
 
Date 2010
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4529/1/Beduk_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4529/2/Beduk_2010.pptx
Бідюк , Денис Олександрович (2010) „Культивування і вирощування плідників циклових риб в штучній аквасистемі по типу біотопу оз. Таньганьїка на базі навчальної лабораторії декоративної аквакультури ”. Магістра thesis, ННІ тваринництва і водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4529/