НМК дисципліни «Філософія науки та інноваційного розвитку»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК дисципліни «Філософія науки та інноваційного розвитку»
|
|
Creator |
Максюта , М.Є.
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
У курсі висвітлені філософський та науковий підходи до вивчення науки та інноваційної діяльності. Філософія науки: онтологічний, гносеологічний, епістемологічний вимір. Форми організації науки.
|
|
Date |
2010-11-18
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3176/1/NMK_filos._nauky_zberig._miasa_nubip.pdf
Максюта , М.Є. (2010) НМК дисципліни «Філософія науки та інноваційного розвитку». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3176/
|
|