Запис Детальніше

НМК дисципліни «Філософія науки та інноваційного розвитку»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК дисципліни «Філософія науки та інноваційного розвитку»
 
Creator Максюта , М.Є.
 
Subject ОКР "Магістр"
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description У курсі висвітлені філософський та науковий підходи до вивчення науки та інноваційної діяльності. Філософія науки: онтологічний, гносеологічний, епістемологічний вимір. Форми організації науки.
 
Date 2010-11-18
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3176/1/NMK_filos._nauky_zberig._miasa_nubip.pdf
Максюта , М.Є. (2010) НМК дисципліни «Філософія науки та інноваційного розвитку». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3176/