Запис Детальніше

НМК дисципліни «Мікробіологія харчових продуктів»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК дисципліни «Мікробіологія харчових продуктів»
 
Creator Козловська , Г.В.
 
Subject ОКР "Магістр"
8.11010101 Ветеринарна медицина
 
Description У даних НМК описані мікрофлора та санітарно-мікробіологічний контроль м’яса і м’ясних продуктів, молока і молочних продуктів, риби і рибних продуктів, яєць і яєчних продуктів, рослинних продуктів
 
Date 2010-11-19
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3252/1/Kozlovska_NMK.pdf
Козловська , Г.В. (2010) НМК дисципліни «Мікробіологія харчових продуктів». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3252/