НМК дисципліни «Мікробіологія харчових продуктів»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК дисципліни «Мікробіологія харчових продуктів»
|
|
Creator |
Козловська , Г.В.
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
8.11010101 Ветеринарна медицина |
|
Description |
У даних НМК описані мікрофлора та санітарно-мікробіологічний контроль м’яса і м’ясних продуктів, молока і молочних продуктів, риби і рибних продуктів, яєць і яєчних продуктів, рослинних продуктів
|
|
Date |
2010-11-19
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3252/1/Kozlovska_NMK.pdf
Козловська , Г.В. (2010) НМК дисципліни «Мікробіологія харчових продуктів». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3252/
|
|