Запис Детальніше

НМК дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва"
 
Creator Якубчак, О.М.
Таран, Т.В.
 
Subject ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація
 
Description Дисципліна вивчає науково-теоретичні основи технологічних процесів, принципи організації технологічних потоків переробки сировини, виготовлення м’ясної, рибної та молочної продукції, яєць різноцільового призначення, методи зберігання, консервування та переробки м’яса, яєць, риби і молока, організацію техно-хімічного контролю та облік складових технологічного процесу
 
Date 2010-11-19
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3253/1/Taran_MNK.pdf
Якубчак, О.М., Таран, Т.В. (2010) НМК дисципліни "Технологія виробництва продукції тваринництва". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3253/