НМК дисципліни "Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва"
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК дисципліни "Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва"
|
|
Creator |
Якубчак, О.М.
Таран, Т.В. |
|
Subject |
ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація |
|
Description |
Дисципліна поглиблено вивчає наступні питання: вимоги до забійних тварин, птиці, ветеринарно-санітарні основи технології їх переробки, ветеринарно-санітарну оцінку продуктів забою, показники якості та безпечності продуктів тваринництва у процесі їх виготовлення, транспортування, зберігання, вимоги чинних нормативно-правових актів в Україні, згідно Кодекс Аліментаріус і Директив ЄС до якості та безпечності харчових продуктів і кормів
|
|
Date |
2010-11-19
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3254/1/Yakubchak_NMK.pdf
Якубчак, О.М., Таран, Т.В. (2010) НМК дисципліни "Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3254/
|
|