НМК дисципліни “Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів”
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК дисципліни “Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів”
|
|
Creator |
Якубчак, О.М.
Галабурда, М.А. |
|
Subject |
ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація |
|
Description |
Дисципліна має за мету формування у магістрів основних знань щодо системи управління безпечністю продукції тваринництва на основі аналізу небезпек протягом всього виробничого ланцюга. В навчальному курсі висвітлено головні аспекти підготовки до ідентифікації та аналізу небезпечних чинників, розглянуто порядок проведення аналізу та складання переліку потенційно небезпечних чинників і запобіжних дій.
|
|
Date |
2010-11-19
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3256/1/Yakubchak_NMK.pdf
Якубчак, О.М., Галабурда, М.А. (2010) НМК дисципліни “Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів”. [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3256/
|
|