Запис Детальніше

НМК дисципліни “Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК дисципліни “Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів”
 
Creator Якубчак, О.М.
Галабурда, М.А.
 
Subject ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація
 
Description Дисципліна має за мету формування у магістрів основних знань щодо системи управління безпечністю продукції тваринництва на основі аналізу небезпек протягом всього виробничого ланцюга. В навчальному курсі висвітлено головні аспекти підготовки до ідентифікації та аналізу небезпечних чинників, розглянуто порядок проведення аналізу та складання переліку потенційно небезпечних чинників і запобіжних дій.
 
Date 2010-11-19
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3256/1/Yakubchak_NMK.pdf
Якубчак, О.М., Галабурда, М.А. (2010) НМК дисципліни “Аналіз ризиків при виробництві харчових продуктів”. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3256/