Запис Детальніше

Біохімічні зміни продукції рослинництва при її зберіганні та переробці

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімічні зміни продукції рослинництва при її зберіганні та переробці
 
Creator Скалецька, Л.Ф.
Подпрятов, Г.І.
 
Subject 8.09010101 Агрономія
577 Матеріальні основи життя. Біохімія. Молекулярна біологія. Біофізика
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010102 Агрохімія і грунтознавство
8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство
8.09010105 Селекція і генетика с-г культур
Навчальні матеріали
 
Description Викладено характеристику основних ресовин - білків, жирів, вуглеводів і біологічно активних речовин. Спеціальна частина охоплює біохімічний склад зерна та продуктів його переробки, свіжих і консервованих плодів та овочів, технічної сировини. Описано його зміни при післязбиральній доробці продукції.
 
Publisher Центр інформаційних технологій
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3348/1/Skaletska_Podprytov.pdf
Скалецька, Л.Ф., Подпрятов, Г.І. (2010) Біохімічні зміни продукції рослинництва при її зберіганні та переробці. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3348/