Біохімічні зміни продукції рослинництва при її зберіганні та переробці
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Біохімічні зміни продукції рослинництва при її зберіганні та переробці
|
|
| Creator |
Скалецька, Л.Ф.
Подпрятов, Г.І. |
|
| Subject |
8.09010101 Агрономія
577 Матеріальні основи життя. Біохімія. Молекулярна біологія. Біофізика 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) 8.09010102 Агрохімія і грунтознавство 8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство 8.09010105 Селекція і генетика с-г культур Навчальні матеріали |
|
| Description |
Викладено характеристику основних ресовин - білків, жирів, вуглеводів і біологічно активних речовин. Спеціальна частина охоплює біохімічний склад зерна та продуктів його переробки, свіжих і консервованих плодів та овочів, технічної сировини. Описано його зміни при післязбиральній доробці продукції.
|
|
| Publisher |
Центр інформаційних технологій
|
|
| Date |
2010
|
|
| Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3348/1/Skaletska_Podprytov.pdf
Скалецька, Л.Ф., Подпрятов, Г.І. (2010) Біохімічні зміни продукції рослинництва при її зберіганні та переробці. [Навчальний матеріал] |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3348/
|
|