НМК"Планування експерименту"
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК"Планування експерименту"
|
|
Creator |
Захаренко , М.О.
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
Гігієна та ветеринарна санітарія Дослідницька спеціалізація 8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва НМК дисципліни Навчальні матеріали |
|
Description |
Дисципліна “Планування експерименту” передбачає опанування студентами магістратури згідно магістерської програми “Гігієна тварин” знаннями та методичними підходами до планування, постановки та проведення досліджень із основних наукових питань сучасної гігієнічної науки і практики в розрізі різних напрямків виробництва продукції тваринництва, а саме гігієна виробництва молока, м’яса, риби, продукції вівчарства, бджільництва, козівництва, утримання молодняка та дорослих тварин різних видів, вивчення впливу різних гігієнічних факторів на фізіологічний стан тварин, процеси терморегуляції, ріст та розвиток тварин, резистентність організму, функціональний стан внутрішніх органів і організму вцілому.
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3407/1/Zach2_2010.pdf
Захаренко , М.О. (2010) НМК"Планування експерименту". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3407/
|
|