Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс із дисципліни “Системи утримання худоби молочних порід”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс із дисципліни “Системи утримання худоби молочних порід”
 
Creator Носевич , Д.К.
 
Subject ОКР "Магістр"
Молочне скотарство
Виробнича спеціалізація
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
НМК дисципліни
Навчальні матеріали
 
Description Дисципліна “Системи утримання худоби молочних порід” включає аналіз існуючих систем утримання дійних, сухостійних корів, корів у родильному відділенні, телят та молодняку, а також обладнання приміщень для утримання худоби, особливостей виробничої експлуатації поголів’я та догляду за ним при різних системах утримання.
Складається дисципліна з двох розділів: “Системи утримання корів” та “Системи утримання телят і молодняку” В змісті цих розділів розглядаються біологічні особливості тварин, вимоги до технологічних параметрів приміщень і стійлового обладнання, характеристика матеріалів, що застосовують для виготовлення та облаштування технологічних елементів скотарських приміщень, стійл, боксів, денників і кліток.
Для визначення рівня знань і рейтингу з дисципліни розроблено комплекти індивідуальних завдань, тестів і контрольних питань.
 
Date 2010-10-24
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3411/1/Nosevich.pdf
Носевич , Д.К. (2010) Навчально-методичний комплекс із дисципліни “Системи утримання худоби молочних порід”. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3411/