Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс із дисципліни “Технологічне обладнання молочних підприємств”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс із дисципліни “Технологічне обладнання молочних підприємств”
 
Creator Антонюк , Т.А.
 
Subject ОКР "Магістр"
Молочне скотарство
Виробнича спеціалізація
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Навчальні матеріали
НМК дисципліни
 
Description Дисципліна „Технологічне обладнання молочних підприємств” включає короткий аналіз існуючих технологічних ліній вітчизняного і закордонного виробництва, нових технологій переробки молока.
Основна задача дисципліни полягає у професійній підготовці фахівців – технологів з питань технологічних процесів виробництва і переробки молока. Завданням курсу є ознайомлення з обладнанням та технологічними процесами виробництва цільномолочної продукції, вершкового масла, твердих сирів та іншої продукції, оволодіння сучасними технологіями первинної обробки та переробки молока та молочних продуктів, та практичне застосування їх в умовах виробництва.
 
Date 2010-11-24
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3416/1/Antonyuk.pdf
Антонюк , Т.А. (2010) Навчально-методичний комплекс із дисципліни “Технологічне обладнання молочних підприємств”. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3416/