Навчально-методичний комплекс із дисципліни “Технологічне обладнання молочних підприємств”
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчально-методичний комплекс із дисципліни “Технологічне обладнання молочних підприємств”
|
|
Creator |
Антонюк , Т.А.
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
Молочне скотарство Виробнича спеціалізація 8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва Навчальні матеріали НМК дисципліни |
|
Description |
Дисципліна „Технологічне обладнання молочних підприємств” включає короткий аналіз існуючих технологічних ліній вітчизняного і закордонного виробництва, нових технологій переробки молока. Основна задача дисципліни полягає у професійній підготовці фахівців – технологів з питань технологічних процесів виробництва і переробки молока. Завданням курсу є ознайомлення з обладнанням та технологічними процесами виробництва цільномолочної продукції, вершкового масла, твердих сирів та іншої продукції, оволодіння сучасними технологіями первинної обробки та переробки молока та молочних продуктів, та практичне застосування їх в умовах виробництва. |
|
Date |
2010-11-24
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3416/1/Antonyuk.pdf
Антонюк , Т.А. (2010) Навчально-методичний комплекс із дисципліни “Технологічне обладнання молочних підприємств”. [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3416/
|
|