Запис Детальніше

Післязбиральні технології доробки овочів для логістики і маркетингу

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Післязбиральні технології доробки овочів для логістики і маркетингу
 
Creator Сич, З.Д.
Федосій, І.О.
Подпрятов, Г.І.
 
Subject 635 Овочівництво і декоративне садівництво
8.09010101 Агрономія
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
Навчальні матеріали
 
Description Основна мета навчального посібника – ознайомити магістрів сільськогосподарських спеціальностей із сучасними способами підготовки овочів для їх пересування ланцюжком логістики і маркетингу.
Посібник складається з трьох частин. У першій загальній частині поданий сучасний стан післязбиральної доробки овочів після їх збирання, логістики і маркетингу. Спеціальна друга частина висвітлює принципи сучасних технології післязбиральної доробки овочів. У третій частині висвітлено вимоги стандартів стосовно товарних сортів якості конкретних овочевих рослин від яких залежить успіх у світових технологіях збирання, доробки і логістики врожаю. Посібник написаний на основі світового досвіду в овочівництві.
У посібнику подано необхідний довідковий матеріал, глосарій термінів і список літератури.
Навчальний посібник підготовлений відповідно до програми «Світові агротехнології» призначений для підготовки магістрів зі спіціальності «Агрономія».
 
Publisher ЗАТ "Миронівська друкарня"
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3425/1/%D0%A1%D0%B8%D1%87_%D0%A4%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B9_%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BF%D1%80%D1%8F%D1%82%D0%BE%D0%B2.pdf
Сич, З.Д., Федосій, І.О., Подпрятов, Г.І. (2010) Післязбиральні технології доробки овочів для логістики і маркетингу. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3425/