Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс дисципліни: «Біологічно активні речовини з тваринної сировини»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс дисципліни: «Біологічно активні речовини з тваринної сировини»
 
Creator Штонда , Оксана Анатоліївна
 
Subject Технологія м'яса та м’ясних продуктів
ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Дисципліна включає вивчення отримання біоло-гічно-активних речовин з органів забійних тва-рин, методи дослідження сировини та органо-препаратів, роль даних препаратів для збере-ження здоров’я людини.
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3439/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%91%D0%90%D0%A0%D0%A2%D0%A1_2010.pdf
Штонда , Оксана Анатоліївна (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни: «Біологічно активні речовини з тваринної сировини». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3439/