Навчально-методичний комплекс дисципліни: «Біологічно активні речовини з тваринної сировини»
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Навчально-методичний комплекс дисципліни: «Біологічно активні речовини з тваринної сировини»
|
|
| Creator |
Штонда , Оксана Анатоліївна
|
|
| Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
ОКР "Магістр" 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
| Description |
Дисципліна включає вивчення отримання біоло-гічно-активних речовин з органів забійних тва-рин, методи дослідження сировини та органо-препаратів, роль даних препаратів для збере-ження здоров’я людини.
|
|
| Date |
2010
|
|
| Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3439/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%91%D0%90%D0%A0%D0%A2%D0%A1_2010.pdf
Штонда , Оксана Анатоліївна (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни: «Біологічно активні речовини з тваринної сировини». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3439/
|
|