Навчально-методичний комплекс дисципліни: «Біологічно активні речовини з тваринної сировини»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчально-методичний комплекс дисципліни: «Біологічно активні речовини з тваринної сировини»
|
|
Creator |
Штонда , Оксана Анатоліївна
|
|
Subject |
Технологія м'яса та м’ясних продуктів
ОКР "Магістр" 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Дисципліна включає вивчення отримання біоло-гічно-активних речовин з органів забійних тва-рин, методи дослідження сировини та органо-препаратів, роль даних препаратів для збере-ження здоров’я людини.
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3440/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%91%D0%90%D0%A0%D0%A2%D0%A1_2010.pdf
Штонда , Оксана Анатоліївна (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни: «Біологічно активні речовини з тваринної сировини». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3440/
|
|