Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс дисципліни «Актуальні проблеми галузі»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс дисципліни «Актуальні проблеми галузі»
 
Creator Лебська , Тетяна Костянтинівна
 
Subject ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
Навчальні матеріали
 
Description Програма курсу містить навчальний матеріал, що розкриває теоретичні та практичні основи актуальних проблем рибної галузі. Дисципліна «Актуальні проблеми галузі» вивчає методи та технологічні процеси обробки рибної сировини, при яких найбільш повно використовується сировина, краще зберігаються його харчова та біологічна цінність, а також формуються високі смакові якості
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3441/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%90%D0%9F%D0%93_2010.pdf
Лебська , Тетяна Костянтинівна (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Актуальні проблеми галузі». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3441/