Навчально-методичний комплекс дисципліни «Актуальні проблеми галузі»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчально-методичний комплекс дисципліни «Актуальні проблеми галузі»
|
|
Creator |
Лебська , Тетяна Костянтинівна
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів Навчальні матеріали |
|
Description |
Програма курсу містить навчальний матеріал, що розкриває теоретичні та практичні основи актуальних проблем рибної галузі. Дисципліна «Актуальні проблеми галузі» вивчає методи та технологічні процеси обробки рибної сировини, при яких найбільш повно використовується сировина, краще зберігаються його харчова та біологічна цінність, а також формуються високі смакові якості
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3441/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%90%D0%9F%D0%93_2010.pdf
Лебська , Тетяна Костянтинівна (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Актуальні проблеми галузі». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3441/
|
|