Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс дисципліни «Біологічно активні речовини з риби та море-продуктів»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс дисципліни «Біологічно активні речовини з риби та море-продуктів»
 
Creator Лебська , Тетяна Костянтинівна
 
Subject ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
Навчальні матеріали
 
Description Передбачено, що під час вивчення дисципліни студенти отримають відомості про комплексну технологію переробки гідробіонтів, ознайомляться із способами раціонального використання сировини, принципами розробки і впровадження мало та безвідходної технології
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3442/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%91%D0%90%D0%A0_2010.pdf
Лебська , Тетяна Костянтинівна (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Біологічно активні речовини з риби та море-продуктів». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3442/