Навчально-методичний комплекс дисципліни «Біологічно активні речовини з риби та море-продуктів»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчально-методичний комплекс дисципліни «Біологічно активні речовини з риби та море-продуктів»
|
|
Creator |
Лебська , Тетяна Костянтинівна
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів Навчальні матеріали |
|
Description |
Передбачено, що під час вивчення дисципліни студенти отримають відомості про комплексну технологію переробки гідробіонтів, ознайомляться із способами раціонального використання сировини, принципами розробки і впровадження мало та безвідходної технології
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3442/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%91%D0%90%D0%A0_2010.pdf
Лебська , Тетяна Костянтинівна (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Біологічно активні речовини з риби та море-продуктів». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3442/
|
|