Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія виготовлення рибного борошна»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія виготовлення рибного борошна»
|
|
Creator |
Віннов, Олексій Сергійович
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів Навчальні матеріали |
|
Description |
Передбачено вивчення теоретичних і практичних питань технології виготовлення кормових продуктів з гідробонтів. Дисципліна вивчає такі питання: сировина база, сучасний світовій стан та тенденції розвитку виробництва кормових продуктів з гідробіонтів; методи, технологічні схеми виробництва кормової муки з рибної сировини; методи, технологічні схеми виробництва кормових гідролізатів, ЗЦМ, кормового рибного силосу та фаршів; методи, технологічні схеми виробництва кормових продуктів з ракоподібних та молюсків
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3444/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%9A%D0%A0%D0%91.pdf
Віннов, Олексій Сергійович (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія виготовлення рибного борошна». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3444/
|
|