Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія виготовлення рибного борошна»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія виготовлення рибного борошна»
 
Creator Віннов, Олексій Сергійович
 
Subject ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
Навчальні матеріали
 
Description Передбачено вивчення теоретичних і практичних питань технології виготовлення кормових продуктів з гідробонтів. Дисципліна вивчає такі питання: сировина база, сучасний світовій стан та тенденції розвитку виробництва кормових продуктів з гідробіонтів; методи, технологічні схеми виробництва кормової муки з рибної сировини; методи, технологічні схеми виробництва кормових гідролізатів, ЗЦМ, кормового рибного силосу та фаршів; методи, технологічні схеми виробництва кормових продуктів з ракоподібних та молюсків
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3444/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%9A%D0%A0%D0%91.pdf
Віннов, Олексій Сергійович (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія виготовлення рибного борошна». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3444/