Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс дисципліни «Сучасні технології зберігання і консервування риби та морепродуктів»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс дисципліни «Сучасні технології зберігання і консервування риби та морепродуктів»
 
Creator Лебська , Тетяна Костянтинівна
 
Subject ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
Навчальні матеріали
 
Description Дисципліна розкриває теоретичні та практичні аспекти сучасного розвитку технологій зберігання і консервування риби та морепродуктів, вивчає методи та технологічні процеси зберігання рибної сировини, продукції з риби та морепродуктів, при яких найбільш повно використовується сировина, краще зберігаються її харчова та біологічна цінність, а також формуються високі смакові якості
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3443/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A1%D0%A2%D0%97%D0%9A%D0%9F_2010.pdf
Лебська , Тетяна Костянтинівна (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Сучасні технології зберігання і консервування риби та морепродуктів». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3443/