Навчально-методичний комплекс дисципліни «Сучасні технології зберігання і консервування риби та морепродуктів»
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Навчально-методичний комплекс дисципліни «Сучасні технології зберігання і консервування риби та морепродуктів»
|
|
| Creator |
Лебська , Тетяна Костянтинівна
|
|
| Subject |
ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів Навчальні матеріали |
|
| Description |
Дисципліна розкриває теоретичні та практичні аспекти сучасного розвитку технологій зберігання і консервування риби та морепродуктів, вивчає методи та технологічні процеси зберігання рибної сировини, продукції з риби та морепродуктів, при яких найбільш повно використовується сировина, краще зберігаються її харчова та біологічна цінність, а також формуються високі смакові якості
|
|
| Date |
2010
|
|
| Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3443/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A1%D0%A2%D0%97%D0%9A%D0%9F_2010.pdf
Лебська , Тетяна Костянтинівна (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Сучасні технології зберігання і консервування риби та морепродуктів». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3443/
|
|