Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія білкових продуктів з риби і морепродуктів»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія білкових продуктів з риби і морепродуктів»
 
Creator Віннов, Олексій Сергійович
 
Subject ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
Навчальні матеріали
 
Description Передбачено вивчення теоретичних і практичних питань виготовлення білкових мас, фаршів, концентратів, гідролізатів, формованих, структурованих, емульсійних та полікомпонентних продуктів. Дисципліна вивчає питання: сировина база, сучасний світовій стан та тенденції розвитку виробництва білкових продуктів з гідробіонтів; методи, технологічні схеми виробництва гідролізатів, фаршів, білкових мас, білкових концентратів з гідробіонтів; методи, технологічні схеми виробництва формованих, структурованих, емульсійних та полікомпонентних продуктів регульованого составу і структури з гідробіонтів
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3445/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A2%D0%91%D0%9F%D0%A0%D0%9C.pdf
Віннов, Олексій Сергійович (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія білкових продуктів з риби і морепродуктів». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3445/