Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія білкових продуктів з риби і морепродуктів»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія білкових продуктів з риби і морепродуктів»
|
|
Creator |
Віннов, Олексій Сергійович
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів Навчальні матеріали |
|
Description |
Передбачено вивчення теоретичних і практичних питань виготовлення білкових мас, фаршів, концентратів, гідролізатів, формованих, структурованих, емульсійних та полікомпонентних продуктів. Дисципліна вивчає питання: сировина база, сучасний світовій стан та тенденції розвитку виробництва білкових продуктів з гідробіонтів; методи, технологічні схеми виробництва гідролізатів, фаршів, білкових мас, білкових концентратів з гідробіонтів; методи, технологічні схеми виробництва формованих, структурованих, емульсійних та полікомпонентних продуктів регульованого составу і структури з гідробіонтів
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3445/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A2%D0%91%D0%9F%D0%A0%D0%9C.pdf
Віннов, Олексій Сергійович (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія білкових продуктів з риби і морепродуктів». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3445/
|
|