Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія галузі»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія галузі»
|
|
Creator |
Віннов, Олексій Сергійович
|
|
Subject |
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів ОКР "Бакалавр" Навчальні матеріали |
|
Description |
Передбачено вивчення теоретичних і практичних питань навчальної дисципліни «Технологія галузі». Дисципліна вивчає головні питання: технологічні характеристики риби, безхребетних, водоростей, ссавців; основні технологій переробки гідробіонтів; умови транспортування і зберігання продукції
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3447/1/%D0%9D%D0%9C%D0%9A_%D0%A2%D0%93_%D0%A0%D0%9F.pdf
Віннов, Олексій Сергійович (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Технологія галузі». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3447/
|
|