Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів"
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів"
|
|
| Creator |
Матиящук, Андрій Миколайович
|
|
| Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
ОКР "Магістр" 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
| Description |
У навчальній програмі дисципліни “Оптимізація виробничих процесів” передбачено вивчення теоретичних і практичних питань оптимізації типових технологій галузі, спрямованих на виявлення найкращих умов його проведення за обраним критерієм якості під час дослідження самого технологічного процесу. У ході вивчення дисципліни особлива увага приділяється основним чисельним методам оптимізації, застосуванню основних задач технологічних процесів і апаратурного оформлення ділянки технологічної схеми випуску готової продукції харчової і переробної промисловості, методів математичного моделювання та автоматизованим математичним пакетам вирішення інженерних задач, які використовуються у методах дослідження умов проведення технологічних процесів з метою пошуку їх оптимальних варіантів.
|
|
| Date |
2010
|
|
| Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/pdf
|
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3449/1/NMK_Optimiz_Meat.pdf
Матиящук, Андрій Миколайович (2010) Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3449/
|
|