Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів"
 
Creator Матиящук, Андрій Миколайович
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description У навчальній програмі дисципліни “Оптимізація виробничих процесів” передбачено вивчення теоретичних і практичних питань оптимізації типових технологій галузі, спрямованих на виявлення найкращих умов його проведення за обраним критерієм якості під час дослідження самого технологічного процесу. У ході вивчення дисципліни особлива увага приділяється основним чисельним методам оптимізації, застосуванню основних задач технологічних процесів і апаратурного оформлення ділянки технологічної схеми випуску готової продукції харчової і переробної промисловості, методів математичного моделювання та автоматизованим математичним пакетам вирішення інженерних задач, які використовуються у методах дослідження умов проведення технологічних процесів з метою пошуку їх оптимальних варіантів.
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3449/1/NMK_Optimiz_Meat.pdf
Матиящук, Андрій Миколайович (2010) Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Оптимізація виробничих процесів". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3449/