Запис Детальніше

„Дослідження транспортного потоку на перехресті проспекту Червонозоряний – вул Кейсарова і Кировоградська м. Києва ”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title „Дослідження транспортного потоку на перехресті проспекту Червонозоряний – вул Кейсарова і Кировоградська м. Києва ”
 
Creator Василів, О.В
 
Subject 1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
 
Description При виконанні даної магістерської роботи був проведений аналіз методів моделювання транспортних потоків, на основі якого був обраний стохастичний підхід та теорія масового обслуговування. Виявлено основні параметри теорії масового обслуговування, які впливають на затримки транспортних засобів. Такими параметрами є коефіцієнт завантаження дороги та довжина черги автомобілів. На підставі моделювання об’єкту дослідження було виявлено, що довжина черги є функція від коефіцієнту завантаження дороги. Розроблено алгоритм моделювання транспортного потоку у програмі MATLAB 6.5 SP1/7.0. Для моделювання процесу потокорозподілу на перехресті застосовано ланцюги Маркова. Графи станів системи було описано рівняннями Колмогорова. По закінченню моделювання було отримано вихідний параметр (імовірність переходу системи за кроків, яка дорівнює імовірності переходу системи за кроків).
 
Date 2010
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3461/1/%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D1%96%D0%B2.doc
Василів, О.В (2010) „Дослідження транспортного потоку на перехресті проспекту Червонозоряний – вул Кейсарова і Кировоградська м. Києва ”. Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3461/