Запис Детальніше

Навчально-методичний комплекс дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання» з дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання м’ясопереробних виробництв»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчально-методичний комплекс дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання» з дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання м’ясопереробних виробництв»
 
Creator Сухенко, Владислав Юрійович
 
Subject ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Навчальною програмою дисципліни “Експлуатація технологічного обладнання” передбачено вивчення теоретичних і практичних питань, пов’язаних із спеціальними типовими процесами експлуатації технологічного обладнання, його ремонту і монтажу, яке використовується у м’ясопереробних виробництвах. Під час вивчення дисципліни планується надати майбутнім фахівцям знання з основ монтажу, ремонту експлуатації конструкцій типового обладнання м’ясопереробних виробництв, принципу роботи та обслуговування обладнання та підбору необхідного обладнання у випадку заміни обладнання для здійснення необхідної технологічної операції.
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3505/1/NMK_Expluatations_Meat.pdf
Сухенко, Владислав Юрійович (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання» з дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання м’ясопереробних виробництв». [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3505/