Навчально-методичний комплекс дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання» з дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання м’ясопереробних виробництв»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Навчально-методичний комплекс дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання» з дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання м’ясопереробних виробництв»
|
|
Creator |
Сухенко, Владислав Юрійович
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів 8.05170104 Технології зберігання, консервування та переробки м'яса 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Навчальною програмою дисципліни “Експлуатація технологічного обладнання” передбачено вивчення теоретичних і практичних питань, пов’язаних із спеціальними типовими процесами експлуатації технологічного обладнання, його ремонту і монтажу, яке використовується у м’ясопереробних виробництвах. Під час вивчення дисципліни планується надати майбутнім фахівцям знання з основ монтажу, ремонту експлуатації конструкцій типового обладнання м’ясопереробних виробництв, принципу роботи та обслуговування обладнання та підбору необхідного обладнання у випадку заміни обладнання для здійснення необхідної технологічної операції.
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3505/1/NMK_Expluatations_Meat.pdf
Сухенко, Владислав Юрійович (2010) Навчально-методичний комплекс дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання» з дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання м’ясопереробних виробництв». [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3505/
|
|