Запис Детальніше

НМК"Забій свиней та переробка продукції свинарства"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК"Забій свиней та переробка продукції свинарства"
 
Creator Волощук , В.М.
 
Subject ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
НМК дисципліни
Навчальні матеріали
Виробництво і переробка продукції свинарства
 
Description Дисципліна розглядає технологію транспортування, передзабійну підготовку, первину переробку забійних тварин, технологію зберігання м’яса та зміни, які відбуваються в ньому після забою, технологію переробки харчових субпродуктів, кишкової сировини та первинної обробки крові, ендокринно–ферментної сировини та шкурсировини.
У дисципліні також розглядаються питання щодо оформлення документації, вимог до реалізації забійних тварин, розрахунків виходу м’яса та субпродуктів, консервування м’ясопродуктів.
 
Date 2010-11-29
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3580/1/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%96%D0%B9_%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%B9_%D1%82%D0%B0_%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97_%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.pdf
Волощук , В.М. (2010) НМК"Забій свиней та переробка продукції свинарства". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3580/