НМК"Забій свиней та переробка продукції свинарства"
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК"Забій свиней та переробка продукції свинарства"
|
|
Creator |
Волощук , В.М.
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація 8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва НМК дисципліни Навчальні матеріали Виробництво і переробка продукції свинарства |
|
Description |
Дисципліна розглядає технологію транспортування, передзабійну підготовку, первину переробку забійних тварин, технологію зберігання м’яса та зміни, які відбуваються в ньому після забою, технологію переробки харчових субпродуктів, кишкової сировини та первинної обробки крові, ендокринно–ферментної сировини та шкурсировини. У дисципліні також розглядаються питання щодо оформлення документації, вимог до реалізації забійних тварин, розрахунків виходу м’яса та субпродуктів, консервування м’ясопродуктів. |
|
Date |
2010-11-29
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3580/1/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D1%96%D0%B9_%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%B9_%D1%82%D0%B0_%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97_%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.pdf
Волощук , В.М. (2010) НМК"Забій свиней та переробка продукції свинарства". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3580/
|
|