Запис Детальніше

НМК "Індустріальні технології виробництва продукції свинарства"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК "Індустріальні технології виробництва продукції свинарства"
 
Creator Волощук , В.М.
 
Subject ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
НМК дисципліни
Навчальні матеріали
Виробництво і переробка продукції свинарства
 
Description Дисципліна дає уявлення про особливості індустріальних технологій як на Україні так і у різних країнах близького і далекого зарубіжжя. У дисципліні також розглядаються нормативні документи, які регламентують застосування тої чи іншої технології виробництва свинини
Основні задачі дисципліни полягають в тому, щоб засвоїти студентами комплексу питань, пов’язаних з особливостями індустріальних технологій виробництва продукції свинарства, які застосовуються у сучасному свинарстві і направлені на підвищення рівня і культури виробництва, покращення умов праці та продуктивності тварин.
Поряд з цим студенти повинні навчитися виконувати розрахунки елементів поточного виробництва свинини, складати циклограму переміщення технологічних груп свиней по цехам виробництва, визначати потребу у кормах, воді, підстилці, тощо.
 
Date 2010-11-29
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3581/1/%D1%96%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%96_%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%97_%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97_%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.pdf
Волощук , В.М. (2010) НМК "Індустріальні технології виробництва продукції свинарства". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3581/