НМК "Індустріальні технології виробництва продукції свинарства"
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК "Індустріальні технології виробництва продукції свинарства"
|
|
Creator |
Волощук , В.М.
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація 8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва НМК дисципліни Навчальні матеріали Виробництво і переробка продукції свинарства |
|
Description |
Дисципліна дає уявлення про особливості індустріальних технологій як на Україні так і у різних країнах близького і далекого зарубіжжя. У дисципліні також розглядаються нормативні документи, які регламентують застосування тої чи іншої технології виробництва свинини Основні задачі дисципліни полягають в тому, щоб засвоїти студентами комплексу питань, пов’язаних з особливостями індустріальних технологій виробництва продукції свинарства, які застосовуються у сучасному свинарстві і направлені на підвищення рівня і культури виробництва, покращення умов праці та продуктивності тварин. Поряд з цим студенти повинні навчитися виконувати розрахунки елементів поточного виробництва свинини, складати циклограму переміщення технологічних груп свиней по цехам виробництва, визначати потребу у кормах, воді, підстилці, тощо. |
|
Date |
2010-11-29
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3581/1/%D1%96%D0%BD%D0%B4%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%96_%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%97_%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%86%D1%96%D1%97_%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.pdf
Волощук , В.М. (2010) НМК "Індустріальні технології виробництва продукції свинарства". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3581/
|
|