НМК"Технологічне обладнання у свинарcьких приміщеннях"
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
НМК"Технологічне обладнання у свинарcьких приміщеннях"
|
|
Creator |
Волощук , В.М.
|
|
Subject |
ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація 8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва НМК дисципліни Навчальні матеріали Виробництво і переробка продукції свинарства |
|
Description |
Дисципліна дає уявлення про особливості утримання свиней, годівлі, напування, забезпечення мікроклімату, гноєвидалення та утилізацію гною, проведення дезинфекції тощо. У дисципліні також розглядаються нормативні документи, які регламентують застосування того чи іншого обладнання та способи їх розміщення в залежності від технології виробництва свинини. Основні задачі дисципліни полягають в тому, щоб освоїти студентами комплекс питань, пов’язаних з особливостями технологічного обладнання у свинарниках відповідно до прийнятої технології, які б забезпечували підвищення культури виробництва, покращення умов праці та продуктивності тварин. Поряд з цим студенти повинні набути професійні навички для виконання технологічних операцій, пов’язаних з використанням відповідного обладнання. |
|
Date |
2010-11-29
|
|
Type |
Навчальний матеріал
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3583/1/%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B5_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D1%83_%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D1%85_%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%94%D0%BC%D1%81%D1%82%D0%B2.pdf
Волощук , В.М. (2010) НМК"Технологічне обладнання у свинарcьких приміщеннях". [Навчальний матеріал] (Неопублікований) |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3583/
|
|