Запис Детальніше

НМК"Технологічне обладнання у свинарcьких приміщеннях"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК"Технологічне обладнання у свинарcьких приміщеннях"
 
Creator Волощук , В.М.
 
Subject ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
НМК дисципліни
Навчальні матеріали
Виробництво і переробка продукції свинарства
 
Description Дисципліна дає уявлення про особливості утримання свиней, годівлі, напування, забезпечення мікроклімату, гноєвидалення та утилізацію гною, проведення дезинфекції тощо. У дисципліні також розглядаються нормативні документи, які регламентують застосування того чи іншого обладнання та способи їх розміщення в залежності від технології виробництва свинини.
Основні задачі дисципліни полягають в тому, щоб освоїти студентами комплекс питань, пов’язаних з особливостями технологічного обладнання у свинарниках відповідно до прийнятої технології, які б забезпечували підвищення культури виробництва, покращення умов праці та продуктивності тварин.
Поряд з цим студенти повинні набути професійні навички для виконання технологічних операцій, пов’язаних з використанням відповідного обладнання.
 
Date 2010-11-29
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3583/1/%D1%82%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B5_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F_%D1%83_%D1%81%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D1%85_%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%94%D0%BC%D1%81%D1%82%D0%B2.pdf
Волощук , В.М. (2010) НМК"Технологічне обладнання у свинарcьких приміщеннях". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3583/