Запис Детальніше

НМК"Виробництво, зберігання і переробка продуктів бджільництва"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК"Виробництво, зберігання і переробка продуктів бджільництва"
 
Creator Поліщук , Віктор Петрович
 
Subject ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація
Бджільництво
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
НМК дисципліни
Навчальні матеріали
 
Description Програма передбачає вивчення технологій виробництва меду, воску, квіткового пилку прополісу, маточного молочка, гомогенату трутневих личинок та бджолиної отрути
 
Date 2010-11-29
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3585/1/V._Polischuk_EMK_NUBIP.pdf
Поліщук , Віктор Петрович (2010) НМК"Виробництво, зберігання і переробка продуктів бджільництва". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3585/