Запис Детальніше

НМК дисципліни "Аптечна технологія виготовлення ліків"

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title НМК дисципліни "Аптечна технологія виготовлення ліків"
 
Creator Хмельницький, Г.О.
Панько, М.Ф.
Духницький, В.Б.
Гальчинська, О.К.
Бойко, Г.В.
Іщенко, В.Д.
 
Subject ОКР "Магістр"
Виробнича спеціалізація
 
Description У загальній частині магістри вивчають теоретичні питання виробництва ліків, поняття про лікарську форму і препарат, фармацевтичні терміни і поняття технології ліків, завдання і функції аптек, державне нормування виробництва ліків, класифікацію і номенклатуру лікарських форм, вимоги до тарозакупорювальних матеріалів, методи дозування, вимірювання за масою і об’ємом, основні біофармацевтичні фактори, які впливають на біодоступність лікарських речовин у конкретних лікарських формах. Вивчаються засоби малої механізації технологічних процесів аптечного виробництва.
У спеціальній частині розглядаються лікарські форми у такій послідовності: визначення, характеристика, класифікація лікарських форм і вимоги до них, стадії технологічного процесу, вплив технологічних факторів на біодоступність лікарських речовин і стабільність лікарських форм, оцінка якості і удосконалення технології, зберігання і відпуск їх.
 
Date 2010-12-02
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3629/1/Khmelnitskiy_NMK.pdf
Хмельницький, Г.О., Панько, М.Ф., Духницький, В.Б., Гальчинська, О.К., Бойко, Г.В., Іщенко, В.Д. (2010) НМК дисципліни "Аптечна технологія виготовлення ліків". [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3629/