Запис Детальніше

Підготовка викладача вищого аграрного закладу до професійно-орієнтаційної роботи на прикладі вп нубіп україни немішаєвського агротехнічного коледжу

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка викладача вищого аграрного закладу до професійно-орієнтаційної роботи на прикладі вп нубіп україни немішаєвського агротехнічного коледжу
 
Creator Шишкова , І.В.
 
Subject Методика навчання циклу соціально-педагогічних дисциплін
1801 Специфічні категорії
378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
 
Description Магістерська робота складається із вступу, двох розділів, висновків, списку використаної літератури та додатків.
У вступі обгрунтовано актуальність теми дослідження, визначено його об”єкт і педмет, сформульовано його мету , завдання та методи.
У першому розділі “Теоретичні основи профорієнтаційної роботи” визначено роль і місце профорієнтації в системі профорієнтації, висвітлено суб’єкт і об’єкт професійної-орієнтаціЇ, розкрито функції і основний зміст профорієнтації.
У другому розділі “Профорієнтація як система” показано місце профорієнтації, вказано особливості професійної орієнтації, її об’єкт і суб’єкт.
У висновках узагальнено результати магістерської роботи у відповідності до поставленихзавдань.
 
Date 2010-12-07
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3650/1/2010_%D0%A8%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%86.%D0%92..rtf
Шишкова , І.В. (2010) Підготовка викладача вищого аграрного закладу до професійно-орієнтаційної роботи на прикладі вп нубіп україни немішаєвського агротехнічного коледжу. Магістра thesis, Природничо-гуманітарний ННІ.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3650/