Запис Детальніше

Формування продуктивності та якості зерна пшениці ярої залежно від добрив на чорноземі типовому мало гумусному в умовах ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування продуктивності та якості зерна пшениці ярої залежно від добрив на чорноземі типовому мало гумусному в умовах ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція»
 
Creator Шашенко , Вероніка Сергіївна
 
Subject 8.09010101 Агрономія
Дослідницька спеціалізація
633.1 Хлібні злаки. Зернові культури
Управління формуванням продуктивності сільськогосподарських культур
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
 
Description В магістерській роботі вивчали сорти пшениці ярої твердої Букурія та Ізольда та варіанти удобрення. Встановили, що для реалізації біологічного потенціалу сортів на високому рівні, система удобрення повинна передбачати внесення основних мікроелементів в дозах N60P30K30; N90P30K30, що також забезпечує отримання зерна з показниками якості не нижче ІІІ класу.
Робота містить 75 сторінок, складається з 5 основних розділів, має 3 рисунки, 5 графіків, 18 таблиць та 1 додаток. В списку літератури наведено 52 джерела.
 
Date 2010-12-06
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3735/1/Shashenko.doc.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/3735/2/Shashenko_2010.ppt
Шашенко , Вероніка Сергіївна (2010) Формування продуктивності та якості зерна пшениці ярої залежно від добрив на чорноземі типовому мало гумусному в умовах ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція». Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3735/