Запис Детальніше

Ваговий та лінійний ріст ремонтних телиць української чорно-рябої молочної породи за різного випоювання незбираного молока у ВП НУБіП України НДГ «Агрономічна дослідна станція»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ваговий та лінійний ріст ремонтних телиць української чорно-рябої молочної породи за різного випоювання незбираного молока у ВП НУБіП України НДГ «Агрономічна дослідна станція»
 
Creator Бардар , Вадим Анатолійович
 
Subject 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство
Молочне скотарство
636 Загальні питання тваринництва. Розведення тварин і птахів. Скотарство. Домашні тварини та їх розведення
636.2 Велика рогата худоба
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Description Формування репродуктивних та продуктивних якостей молочної худоби значною мірою зумовлюється умовами її годівлі в період вирощування. Беззаперечним є той факт, що годівля ремонтного молодняку має бути достатньо збалансованою з потребами його організму в енергії, поживних і біологічно-активних речовинах і, водночас, економічно вигідною, оскільки в структурі собівартості одиниці приросту живої маси тварин більше половини усіх витрат припадає на вартість кормів.
 
Date 2010-12-13
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3826/1/BARDAR_-_DIPLOM_2010.doc
Бардар , Вадим Анатолійович (2010) Ваговий та лінійний ріст ремонтних телиць української чорно-рябої молочної породи за різного випоювання незбираного молока у ВП НУБіП України НДГ «Агрономічна дослідна станція». Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3826/