Запис Детальніше

Інкубаційні якості яєць перепелів за різних рівнів жиру вкомбікормах

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інкубаційні якості яєць перепелів за різних рівнів жиру вкомбікормах
 
Creator Позняковський , Юрій Володимирович
 
Subject 6 Прикладні науки. Медицина. Техніка. Сільське господарство
63 Сільське господарство. Лісове господарство. Мисливство. Рибне господарство
Годівля тварин і технологія кормів
636.5 Домашні птахи
Дослідницька спеціалізація
8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Description Вивчено вплив різних рівнів сирого жиру на інкубаційні якості яєць перепелів. Встановлено, що згодовування комбікормів з вмістом сирого жиру 5 % сприяє збільшенню маси яєць, підвищує вивід молодняку і виводимість яєць та знижує вихід відходів інкубації.
 
Date 2010-12-13
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3878/1/Pozniakovskiy_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/3878/2/Pozniakovskiy_2010.ppt
Позняковський , Юрій Володимирович (2010) Інкубаційні якості яєць перепелів за різних рівнів жиру вкомбікормах. Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3878/