Запис Детальніше

Екологічна оцінка застосування агрохімікатів за впливом на біологічну активність ґрунтів на прикладі ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічна оцінка застосування агрохімікатів за впливом на біологічну активність ґрунтів на прикладі ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка»
 
Creator Руденко , Руслан Васильович
 
Subject Екологічний контроль в агросфері: моніторинг, паспортизація, експертиза
0401 Природничі науки (Екологія)
 
Description Актуальність роботи: Основне завдання сільського господарства полягає в одержанні високоякісної екологічно чистої продукції рослинництва і тваринництва. Вивченням екологічних основ ведення сільського господарства займається агроекологія. Агроекологія на основі комплексного системного підходу визначає шляхи переходу агросистем на основу сталого розвитку. Це означає, що стабільне отримання достатньої кількості високоякісної конкурентоспроможної продукції повинно вестися за рахунок обмеження витрат антропогенної енергії, поновлення природних ресурсів, формування стійких агроекосистем і мінімального забруднення навколишнього середовища.
Метод дослідження – польові, лабораторні, математично-статистичної оброки даних
 
Date 2010-12-09
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3935/1/%D0%A0%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD_%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87.doc
Руденко , Руслан Васильович (2010) Екологічна оцінка застосування агрохімікатів за впливом на біологічну активність ґрунтів на прикладі ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка». Магістра thesis, ННІ Охорони природи і біотехнології.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3935/