Ветеринарно-санітарна експертиза як ключова ланка в проведенні екологічної експертизи с/г угідь на прикладі ВП НУБіП “Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка“ Фастівського району Київської області
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ветеринарно-санітарна експертиза як ключова ланка в проведенні екологічної експертизи с/г угідь на прикладі ВП НУБіП “Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка“ Фастівського району Київської області
|
|
Creator |
Тонкошкурик , Ольга Вікторівна
|
|
Subject |
0401 Природничі науки (Екологія)
Соціоекологічна експертиза та сталий розвиток сільськогосподарських територій |
|
Description |
Виробництво харчових продуктів – складний багатоетапний процес, де на кожному виробничому кроці існує ризик зниження безпеки та якості продукту. Слід зауважити, що нині безперервно розширюється асортимент харчових продуктів; у виробництво, зберігання, транспортування та реалізацію продуктів харчування запроваджуються нові технологічні процеси, застосовуються різні хімічні сполуки. Все це є небайдужим для організму споживача, що робить данні дослідження актальними
|
|
Date |
2010-12-09
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3946/1/%D0%A2%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BA_%D0%9E%D0%BB%D1%8C%D0%B3%D0%B0_%D0%92%D1%96%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B2%D0%BD%D0%B0.doc
Тонкошкурик , Ольга Вікторівна (2010) Ветеринарно-санітарна експертиза як ключова ланка в проведенні екологічної експертизи с/г угідь на прикладі ВП НУБіП “Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка“ Фастівського району Київської області. Магістра thesis, ННІ Охорони природи і біотехнології. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/3946/
|
|