Запис Детальніше

Ветеринарно-санітарна експертиза як ключова ланка в проведенні екологічної експертизи с/г угідь на прикладі ВП НУБіП “Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка“ Фастівського району Київської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ветеринарно-санітарна експертиза як ключова ланка в проведенні екологічної експертизи с/г угідь на прикладі ВП НУБіП “Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка“ Фастівського району Київської області
 
Creator Тонкошкурик , Ольга Вікторівна
 
Subject 0401 Природничі науки (Екологія)
Соціоекологічна експертиза та сталий розвиток сільськогосподарських територій
 
Description Виробництво харчових продуктів – складний багатоетапний процес, де на кожному виробничому кроці існує ризик зниження безпеки та якості продукту. Слід зауважити, що нині безперервно розширюється асортимент харчових продуктів; у виробництво, зберігання, транспортування та реалізацію продуктів харчування запроваджуються нові технологічні процеси, застосовуються різні хімічні сполуки. Все це є небайдужим для організму споживача, що робить данні дослідження актальними
 
Date 2010-12-09
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/3946/1/%D0%A2%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D1%88%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%BA_%D0%9E%D0%BB%D1%8C%D0%B3%D0%B0_%D0%92%D1%96%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%B2%D0%BD%D0%B0.doc
Тонкошкурик , Ольга Вікторівна (2010) Ветеринарно-санітарна експертиза як ключова ланка в проведенні екологічної експертизи с/г угідь на прикладі ВП НУБіП “Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка“ Фастівського району Київської області. Магістра thesis, ННІ Охорони природи і біотехнології.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/3946/