Запис Детальніше

Цех переробки м’яса на базі ВП НУБіП Розробка прогресивної машинної технології переробки м’яса для ДП «Гаврилівські курчата» Бородянського району Київської області "

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Цех переробки м’яса на базі ВП НУБіП Розробка прогресивної машинної технології переробки м’яса для ДП «Гаврилівські курчата» Бородянського району Київської області "
 
Creator Лінкевич , Р.П.
 
Subject 1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
 
Description Об’єкти дослідження – машинна технологія ковбасного виробництва.
Розроблена машинна технологія ковбасного виробництва для ДП «Гаврилівські курчата» з урахуванням сировинної бази та споживчого попиту населення на ковбасні вироби. Технологія поширюється на варено-копчені ковбаси з м’яса курей, які призначені для безпосереднього в їжу.
Досліджено впливи виробничих факторів і ризиків на економічні показники ковбасного виробництва, обґрунтовано програму виробництва і склад технологічних ліній.
 
Date 2010-12-10
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4011/1/%D0%9C%D0%B0%D0%B3-%D0%9B%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87%D0%9F%D0%97.doc
Лінкевич , Р.П. (2010) Цех переробки м’яса на базі ВП НУБіП Розробка прогресивної машинної технології переробки м’яса для ДП «Гаврилівські курчата» Бородянського району Київської області ". Магістра thesis, НУБіП.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4011/