Цех переробки м’яса на базі ВП НУБіП Розробка прогресивної машинної технології переробки м’яса для ДП «Гаврилівські курчата» Бородянського району Київської області "
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Цех переробки м’яса на базі ВП НУБіП Розробка прогресивної машинної технології переробки м’яса для ДП «Гаврилівські курчата» Бородянського району Київської області "
|
|
Creator |
Лінкевич , Р.П.
|
|
Subject |
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
|
|
Description |
Об’єкти дослідження – машинна технологія ковбасного виробництва. Розроблена машинна технологія ковбасного виробництва для ДП «Гаврилівські курчата» з урахуванням сировинної бази та споживчого попиту населення на ковбасні вироби. Технологія поширюється на варено-копчені ковбаси з м’яса курей, які призначені для безпосереднього в їжу. Досліджено впливи виробничих факторів і ризиків на економічні показники ковбасного виробництва, обґрунтовано програму виробництва і склад технологічних ліній. |
|
Date |
2010-12-10
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4011/1/%D0%9C%D0%B0%D0%B3-%D0%9B%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87%D0%9F%D0%97.doc
Лінкевич , Р.П. (2010) Цех переробки м’яса на базі ВП НУБіП Розробка прогресивної машинної технології переробки м’яса для ДП «Гаврилівські курчата» Бородянського району Київської області ". Магістра thesis, НУБіП. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4011/
|
|