Запис Детальніше

Шляхи покращення харчової та біологічної цінності свіжих та консервованих абрикос вирощених в умовах Полісся

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи покращення харчової та біологічної цінності свіжих та консервованих абрикос вирощених в умовах Полісся
 
Creator Аношин , Роман Леонідович
 
Subject 634.2 Кісточкові плоди в цілому
631 Загальні питання сільського господарства
Стандартизовані технології переробки та зберігання овочевих та плодових культур
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство
Виробнича спеціалізація
 
Description В результаті проведених досліджень визначили які сорти придатні для переробки і за яких умов консервування абрикоосові компоти мають найбільшу біологічну і харчову цінність
 
Date 2010-12-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4024/1/Anoshun.doc
Аношин , Роман Леонідович (2010) Шляхи покращення харчової та біологічної цінності свіжих та консервованих абрикос вирощених в умовах Полісся. Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4024/