Шляхи покращення харчової та біологічної цінності свіжих та консервованих абрикос вирощених в умовах Полісся
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи покращення харчової та біологічної цінності свіжих та консервованих абрикос вирощених в умовах Полісся
|
|
Creator |
Аношин , Роман Леонідович
|
|
Subject |
634.2 Кісточкові плоди в цілому
631 Загальні питання сільського господарства Стандартизовані технології переробки та зберігання овочевих та плодових культур 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) 8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство Виробнича спеціалізація |
|
Description |
В результаті проведених досліджень визначили які сорти придатні для переробки і за яких умов консервування абрикоосові компоти мають найбільшу біологічну і харчову цінність
|
|
Date |
2010-12-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4024/1/Anoshun.doc
Аношин , Роман Леонідович (2010) Шляхи покращення харчової та біологічної цінності свіжих та консервованих абрикос вирощених в умовах Полісся. Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4024/
|
|