Запис Детальніше

Біохімічний склад та якість бульб картоплі у процесі зберігання

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімічний склад та якість бульб картоплі у процесі зберігання
 
Creator Клименко , Тетяна Вікторівна
 
Subject Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва
8.09010101 Агрономія
635.2 Харчові бульбоплоди та цибулинні
Виробнича спеціалізація
631 Загальні питання сільського господарства
577 Матеріальні основи життя. Біохімія. Молекулярна біологія. Біофізика
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
 
Description Досліджено вплив сортових особи¬востей та тривалості зберігання на біохімічний склад і якість бульб картоплі сортів Розара та Віринея
 
Date 2010-12-09
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4056/1/Klymenko.doc.doc
Клименко , Тетяна Вікторівна (2010) Біохімічний склад та якість бульб картоплі у процесі зберігання. Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4056/