Запис Детальніше

Вплив Великої кільцевої автомобільної дороги на функціональне зонування і використання земель (на прикладі селища Глеваха Васильківського району Київської області)

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив Великої кільцевої автомобільної дороги на функціональне зонування і використання земель (на прикладі селища Глеваха Васильківського району Київської області)
 
Creator Горбаченко, Таміла Михайлівна
 
Subject 8.08010103 Землеустрій та кадастр (Землевпорядкування та кадастр)
 
Description Об’єктом дослідження даної теми є формування території Глевахівської селищної ради у зв’язку з прокладанням Великої кільцевої автомобільної дороги.
Предметом дослідження є сукупність теоретико-методологічних засад удосконалення формування території населеного пункту в умовах його перетину автомагістраллю.
Розроблено нову схему формування території селищної ради та на її основі генеральний план. Також визначені перспективи містобудівного розвитку та використання земель селища у зв’язку з будівництвом кільцевої автодороги.
 
Date 2010-12-13
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4106/1/Gorbachenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4106/2/%D0%94%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B8.zip
Горбаченко, Таміла Михайлівна (2010) Вплив Великої кільцевої автомобільної дороги на функціональне зонування і використання земель (на прикладі селища Глеваха Васильківського району Київської області). Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокоритсування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4106/