Запис Детальніше

Практикум зі спеціалізованого м’ясного скотарства

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Практикум зі спеціалізованого м’ясного скотарства
 
Creator Угнівенко,, А.М.
Антонюк, Т.А.
Коропець, Л.А.
Носевич, Д.К.
Себа, М.В.
Повозніков , М.Г.
 
Subject 8.09010201 Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Description Висвітлено методики проведення лабораторних занять та практичні завдання і вправи до тем, передбачених типовою програмою: визначення показників ознак відтворювальної здатності, молочності та м’ясної продуктивності; організація кормової бази у м’ясному скотарстві; визначення основних напрямків технологічного процесу утримання м’ясної худоби стійлово-вигульного та на природних пасовищах; визначення кондицій, типу будови тіла та племінної цінності тварин; ідентифікація та облік на фермі з розведення м’ясної худоби.
 
Publisher Аграрна освіта
 
Date 2010-12-07
 
Type Навчальний матеріал
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4447/1/PR_SKOTAR_main.pdf
Угнівенко,, А.М., Антонюк, Т.А., Коропець, Л.А., Носевич, Д.К., Себа, М.В., Повозніков , М.Г. (2010) Практикум зі спеціалізованого м’ясного скотарства. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4447/