Запис Детальніше

Дослідження САР температури зерна в зернопункті ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження САР температури зерна в зернопункті ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка»
 
Creator Горський , Кирил Олександрович
 
Subject 8.05020201 Автоматизоване управліня технологічними процесами
Комп’ютерно-інтегровані системи управління в птахівництві
Виробнича спеціалізація
 
Description В магістерській роботі проведено дослідження процесів температурної обробки зерна з ціллю його сушки. Розроблено САР температури зерна в зернопункті в склад якої входить шахтна зерносушарка СЗШ-16.
В першому розділі дано аналіз та класифікація технологічних процесів для збереження вологого зерна в агропромисловому комплексі, наведено способи та установки для сушіння зерна, опис зерносушарки, її технічні характеристики та алгоритм функціонування, аналіз результатів наукових досліджень.
У другому розділі проведено теоретичне дослідження закономірностей зовнішнього тепло- і масообміну в процесі конвективного сушіння зерна в товстому шарі та проведено експериментальне дослідження закономірностей зовнішнього тепло- і масообміну в процесі конвективного сушіння зерна в товстому шарі
Третій розділ містить функціональну схема системи автоматичного регулювання температури зерна в процесі сушки та охолодження, функціонально-структурну схему системи автоматичного регулювання температури зерна в процесі сушки та охолодження. Проведено вибір алгоритму управління та параметри настройки регулятора. Зроблено дослідження CAP температури на стійкість.
В четвертому розділі дано обґрунтування та вибір вимірювального датчика температури. регулюючого органа, виконавчого механізму та технічних засобів для реалізації алгоритму управління
 
Date 2010-12-25
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4507/1/2010_%D0%93%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%9A%D0%9E.doc
Горський , Кирил Олександрович (2010) Дослідження САР температури зерна в зернопункті ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка». Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4507/