Запис Детальніше

Дослідження САУ дробаркою

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження САУ дробаркою
 
Creator Демешко , Олександр Олегович
 
Subject 8.10010101 Енергетика с-г виробництва
Комп’ютерно-інтегровані системи управління в зберіганні та переробці сільськогосподарської продукції
Виробнича спеціалізація
 
Description В магістерській роботі проведено дослідження системи автоматичного управління дробаркою. Вдосконалено систему автоматичного управління молотковою дробаркою.
В першому розділі дано аналіз процесу подрібнення, наведено способи та установки для подрібнення, дається опис дробарки, її технічні характеристики та алгоритм функціонування, аналіз результатів наукових досліджень.
У другому розділі проведено теоретичне дослідження технологічного та конструктивного удосконалення дробарок, дається математичне дослідження процесу помелу та його енергетичні показники.
Третій розділ містить функціональну схема системи автоматичного управління дробаркою за навантаженням, функціонально-структурну та структурно алгоритмічні схеми системи автоматичного управління дробаркою. Дано обґрунтування та вибір регулюючого органа та виконавчого механізму Проведено вибір алгоритму управління та параметри настройки регулятора. Зроблено дослідження CAУ дробарки на стійкість.
В четвертому розділі наводиться комплекс технічних засобів для реалізації алгоритму управління, вибір електротехнічного обладнання.
 
Date 2010-12-25
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4508/1/2010_%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%BE_%D0%9E%D0%9E.doc
Демешко , Олександр Олегович (2010) Дослідження САУ дробаркою. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4508/