Визначення ефективності використання замінників оцтової кислоти у виробництві маринованої продукції
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення ефективності використання замінників оцтової кислоти у виробництві маринованої продукції
|
|
Creator |
Корейба, Галина Михайлівна
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
У роботі розроблені питання технології виробництва маринованої сардинелли, удосконалено класичну технологію. Описано результати досліджень, та їх аналіз. Розраховано економічну ефективність.
|
|
Date |
2010-12-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4573/1/Koreyba.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4573/2/Koreyba.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4573/3/Koreyba_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip Корейба, Галина Михайлівна (2010) Визначення ефективності використання замінників оцтової кислоти у виробництві маринованої продукції. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4573/
|
|