Запис Детальніше

Визначення ефективності використання замінників оцтової кислоти у виробництві маринованої продукції

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення ефективності використання замінників оцтової кислоти у виробництві маринованої продукції
 
Creator Корейба, Галина Михайлівна
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description У роботі розроблені питання технології виробництва маринованої сардинелли, удосконалено класичну технологію. Описано результати досліджень, та їх аналіз. Розраховано економічну ефективність.
 
Date 2010-12-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4573/1/Koreyba.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4573/2/Koreyba.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4573/3/Koreyba_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip
Корейба, Галина Михайлівна (2010) Визначення ефективності використання замінників оцтової кислоти у виробництві маринованої продукції. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4573/