Запис Детальніше

Вплив режимів ферментативного гідролізу білків рибної сировини ферментним препаратом Pronase E на ступінь деградації субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив режимів ферментативного гідролізу білків рибної сировини ферментним препаратом Pronase E
на ступінь деградації субстрату
при виробництві рибних кормових гідролізатів
 
Creator Дідик, Леонід Володимирович
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description В роботі розроблені питання технології виробництва рибного кормового гідролізату (РКГ) з застосуванням ферментного препарату Pronase E. Мета магістерської роботи – визначення режимів ферментативного гідролізу білків рибної сировини ферментним препаратом Pronase E на ступінь деградації субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів. Об'єктом дослідження даної роботи є технологія виробництва рибних кормових гідролізатів.Предметом розробки є чорноморська кілька.
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4524/1/Didik.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4524/2/Didik__dodatky_2010.pps
Дідик, Леонід Володимирович (2010) Вплив режимів ферментативного гідролізу білків рибної сировини ферментним препаратом Pronase E на ступінь деградації субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4524/