Вплив режимів ферментативного гідролізу білків рибної сировини ферментним препаратом Pronase E на ступінь деградації субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив режимів ферментативного гідролізу білків рибної сировини ферментним препаратом Pronase E на ступінь деградації субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів |
|
Creator |
Дідик, Леонід Володимирович
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
В роботі розроблені питання технології виробництва рибного кормового гідролізату (РКГ) з застосуванням ферментного препарату Pronase E. Мета магістерської роботи – визначення режимів ферментативного гідролізу білків рибної сировини ферментним препаратом Pronase E на ступінь деградації субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів. Об'єктом дослідження даної роботи є технологія виробництва рибних кормових гідролізатів.Предметом розробки є чорноморська кілька.
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4524/1/Didik.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4524/2/Didik__dodatky_2010.pps Дідик, Леонід Володимирович (2010) Вплив режимів ферментативного гідролізу білків рибної сировини ферментним препаратом Pronase E на ступінь деградації субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4524/
|
|