Запис Детальніше

Вплив виду гідроколоїду на якісні показники рибопродукції холодного копчення з використанням желеподібного бездимного коптильного середовища

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив виду гідроколоїду на якісні показники рибопродукції холодного копчення з використанням желеподібного бездимного коптильного середовища
 
Creator Гмиря, Інна Василівна
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description В роботі досліджені методи та режими методу бездимного копчнгня рибопродукції з використанням коптильних гелів та ароматизаторів.
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4525/1/Gmyria.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4525/2/Gmyria_2010.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4525/3/Gmyria_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip
Гмиря, Інна Василівна (2010) Вплив виду гідроколоїду на якісні показники рибопродукції холодного копчення з використанням желеподібного бездимного коптильного середовища. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4525/