Вплив виду гідроколоїду на якісні показники рибопродукції холодного копчення з використанням желеподібного бездимного коптильного середовища
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив виду гідроколоїду на якісні показники рибопродукції холодного копчення з використанням желеподібного бездимного коптильного середовища
|
|
Creator |
Гмиря, Інна Василівна
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
В роботі досліджені методи та режими методу бездимного копчнгня рибопродукції з використанням коптильних гелів та ароматизаторів.
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4525/1/Gmyria.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4525/2/Gmyria_2010.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4525/3/Gmyria_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip Гмиря, Інна Василівна (2010) Вплив виду гідроколоїду на якісні показники рибопродукції холодного копчення з використанням желеподібного бездимного коптильного середовища. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4525/
|
|