Запис Детальніше

Удосконалення технології виробництва пресервів з прісноводних риб

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виробництва пресервів з прісноводних риб
 
Creator Голембовська, Наталія Володимирівна
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description Результати дослідження ефективності застосування органічних кислот та ферменту пепсину на дозрівання товстолобика в процесі посолу.
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4526/1/Golembovska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4526/2/Golembovska.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4526/3/Golembovska_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.ZIP
Голембовська, Наталія Володимирівна (2010) Удосконалення технології виробництва пресервів з прісноводних риб. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4526/