Удосконалення технології виробництва пресервів з прісноводних риб
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології виробництва пресервів з прісноводних риб
|
|
Creator |
Голембовська, Наталія Володимирівна
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
Результати дослідження ефективності застосування органічних кислот та ферменту пепсину на дозрівання товстолобика в процесі посолу.
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4526/1/Golembovska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4526/2/Golembovska.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4526/3/Golembovska_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.ZIP Голембовська, Наталія Володимирівна (2010) Удосконалення технології виробництва пресервів з прісноводних риб. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4526/
|
|