Вплив режимів автопротеолізу білку рибної сировини на ступень деградауії субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів.
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив режимів автопротеолізу білку рибної сировини на ступень деградауії субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів.
|
|
Creator |
Говоріна, Анна Станіславівна
|
|
Subject |
8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів 0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія) |
|
Description |
В роботі розроблені питання технології виробництва рибного кормового гідролізату методом автолізу. Мета магістерської роботи – визначення найбільш ефективних умов автопротеолізу білків рибної сировини.
|
|
Date |
2010-12-21
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4527/1/Govorina.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4527/2/Govorina_2010.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/4527/3/Govorina_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip Говоріна, Анна Станіславівна (2010) Вплив режимів автопротеолізу білку рибної сировини на ступень деградауії субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4527/
|
|