Запис Детальніше

Вплив режимів автопротеолізу білку рибної сировини на ступень деградауії субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив режимів автопротеолізу білку рибної сировини на ступень деградауії субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів.
 
Creator Говоріна, Анна Станіславівна
 
Subject 8.05170105 Технології зберігання та переробки водних біоресурсів (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів)
664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів
0517 Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції (Харчова технологія та інженерія)
 
Description В роботі розроблені питання технології виробництва рибного кормового гідролізату методом автолізу. Мета магістерської роботи – визначення найбільш ефективних умов автопротеолізу білків рибної сировини.
 
Date 2010-12-21
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4527/1/Govorina.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/4527/2/Govorina_2010.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/4527/3/Govorina_%D0%B0rhiv_dodatky_2010.zip
Говоріна, Анна Станіславівна (2010) Вплив режимів автопротеолізу білку рибної сировини на ступень деградауії субстрату при виробництві рибних кормових гідролізатів. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4527/