Запис Детальніше

Обгрунтування інфрачервоного нагрівання в технологіях обробки продуктів рослинництва

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обгрунтування інфрачервоного нагрівання в технологіях обробки продуктів рослинництва
 
Creator Левицький, Василь Михайлович
 
Subject Виробнича спеціалізація
8.10010103 Електрифікація і автоматизація с.г.
Електрифіковані технології і електрообладнання в насінництві та рослинництві
 
Description Наведена класифікаційна схема висококонцентрованого електроінфрачервоного нагріву в технологіях обробки сільськогосподарської продукції. Зроблено аналіз рівняння теплового балансу об’єкту “випромінювач-продукт” і зроблені висновки по оптимізації режимів роботи установок висококонцентрованого електроінфрачервоного нагріву.
Застосування висококонцентрованого електроінфрачервоного нагріву дозволяє значно знизити час технологічного процесу, покращити якість продукції, зменшити витрати енергоресурсів на 10…15 %
 
Date 2011-03-29
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4928/1/2011_%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%92.%D0%9C..doc
Левицький, Василь Михайлович (2011) Обгрунтування інфрачервоного нагрівання в технологіях обробки продуктів рослинництва. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4928/