Обгрунтування інфрачервоного нагрівання в технологіях обробки продуктів рослинництва
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обгрунтування інфрачервоного нагрівання в технологіях обробки продуктів рослинництва
|
|
Creator |
Левицький, Василь Михайлович
|
|
Subject |
Виробнича спеціалізація
8.10010103 Електрифікація і автоматизація с.г. Електрифіковані технології і електрообладнання в насінництві та рослинництві |
|
Description |
Наведена класифікаційна схема висококонцентрованого електроінфрачервоного нагріву в технологіях обробки сільськогосподарської продукції. Зроблено аналіз рівняння теплового балансу об’єкту “випромінювач-продукт” і зроблені висновки по оптимізації режимів роботи установок висококонцентрованого електроінфрачервоного нагріву. Застосування висококонцентрованого електроінфрачервоного нагріву дозволяє значно знизити час технологічного процесу, покращити якість продукції, зменшити витрати енергоресурсів на 10…15 % |
|
Date |
2011-03-29
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4928/1/2011_%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%92.%D0%9C..doc
Левицький, Василь Михайлович (2011) Обгрунтування інфрачервоного нагрівання в технологіях обробки продуктів рослинництва. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/4928/
|
|