Запис Детальніше

Обгрунтування системи електрообладнання у цеху з переробки м’яса ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція Васильківського району. Київської області.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обгрунтування системи електрообладнання у цеху з переробки м’яса ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція Васильківського району. Київської області.
 
Creator Симон , Василь Петрович
 
Subject Електрифіковані технології і електрообладнання в тваринництві
Виробнича спеціалізація
8.10010103 Електрифікація і автоматизація с.г.
 
Description В даній магістерській роботі розглядається переробка м’яса після забою. Метою роботи є обгрунтування електрифікації виробничих процесів у м’ясопереробному цеху з урахуванням вибору електрообладнання згідно технологічних вимог, що дасть економію енергоресурсів на 6 – 8%. Обгрунування розробки автомата включення та виключення освітлення, який виконано на базі мікроконтролера РІС16F76. Цей пристрій може широко застосотовуватись в сільськогосподарській галузі. Дану розробку можна застосовувати для регулювання процесу включення силових пристроїв на необхідний час не залежно від часу доби та пори року, наприклад для забезпечення електрообігріву чи вентиляції.
 
Date 2011-03-29
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4936/1/2011_%D0%A1%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BD_%D0%92.%D0%9F..doc
Симон , Василь Петрович (2011) Обгрунтування системи електрообладнання у цеху з переробки м’яса ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція Васильківського району. Київської області. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4936/